Bowling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • woensdag 7 december 2016 19u00 - 22u00
't Goor - ENGSBERGSEWEG 214, 3980 TESSENDERLO

Verslag

“ De groep “bowling-fanaten” is aangegroeid: we waren deze keer met 15 actieve spelers en 4 supporters. De groep mag nog iets groeien (om afwezigen op te vangen) maar eigenlijk is dit genoeg.
Aan sommige spelers was het al te merken dat zij al wat “kunde en kennis” hadden opgedaan: geregeld vielen er “ strikes”, “spares” en “negens” .
Bij de nieuwelingen liet Marie-Louise (Leyssens) zich opmerken; ook François en Marcel waren in goede doen. Maar de verrassing was deze keer Luc (Gielen) die ondanks zijn handicap hoge scores realiseerde.
Anderzijds was er Willy die zijn geklungel van vorige keer (vergeef mij de uitdrukking, Willy…) volledig achter zich heeft gelaten en zeer goede worpen deed maar spijtig genoeg moest hij wegens kwetsuur afhaken.
De specialist is wel Jos (Swerts); tot nog toe onbedreigd maar verwacht er je maar aan, Jos: volgende keer gaan we in de aanval.
Ik voel het al aankomen: binnenkort worden er “turkeys” behaald…wat is dat voor een beest? Dat verneemt ge volgende keer of google maar eens.”

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Meer weten?
Prijs
€ 3,00
Reservatie
013 66 58 73 of albert.verheyen@telenet.be
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

013 66 58 79

Meer activiteiten