Herfstwandeling voor het goede doel

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 7 oktober 2017 10u00 - 17u00
Engsbergen - ENGSBERGSEWEG z/nummer, 3980 TESSENDERLO

Verslag

Het warmste dorp van Vlaanderen – 07 oktober 2017
- Bergen beklimmen, maar nu bergen verzetten.
- Engsbergen vierde feest voor het goede doel. Grandioos !
- Engsbergen is wel degelijk het “warmste dorp” van Vlaanderen !
- Wij kunnen terugblikken op een onverhoopt resultaat van meer dan 7.500 euro
- Deze som gaan wij , zoals aangekondigd, schenken aan 3 goede doelen:
- 't Looise Hulphuis - Vzw Stijn - KID Fonds
- Om een juiste voorstelling te geven van ons evenement, laten wij enkele deelnemers aan het woord:
-
- Een bergvriend:
- Allé mannen, ‘t was me het feestje wel. Superplezant, veel lachende gezichten, positieve reacties en hopelijk flink wat opbrengst.
- Straffe mannen, die bergvrienden!
-
- Een wandelaarster, die de 27 km tot een goed einde bracht: “Dat vind je bijna nergens; een beetje bergop, een beetje bergaf, bospaadjes, door de heide, eventjes door een woonwijk. Gewoon prachtig!
-
- Iemand, die al jaren na elkaar haar mobiliteit ziet verminderen, vertrouwde ons toe: “Ik ben zo fier dat ik de 4 km heb kunnen uitwandelen, speciaal voor het goede doel”. Ook dat maakt het warmste dorp zo uniek !
-
- Een wandelaarster die tot in de late uurtjes meedanste op het ritme van Allez, Chantez! en de tonen van Boer en Tuinder: “Proficiat met die prachtige organisatie, chapeau ! Wat was het fijn om nog eens een dag in Engsbergen rond te dwalen en af te ronden met een zotte bende. Voor herhaling vatbaar ! Dikke merci aan alle Bergvrienden.
-
- Allez, Chantez! kreeg de kans om deel uit te maken van een hartverwarmend initiatief in het Warmste Dorp van Vlaanderen. Als artiest voelden wij ons bijzonder welkom en werden we uitgesproken in de watten gelegd. Hierdoor konden wij ons volledig concentreren op dat waarvoor wij naar Engsbergen afzakten: het hele dorp samen laten zingen! Vanaf het eerste moment voelden wij al dat het publiek er zin in had en dat er maar weinig schroom was om voluit mee te doen. Wat het allemaal bijzonder maakte, was de primeur om deze zangsessie uit te voeren met een heel orkest achter ons. We voelden ons gedragen door de prachtige klank van het samenspel en bijzonder op ons gemak door de hartelijke samenwerking met de dirigent. Dat wij die avond veel warmte hebben gegenereerd in het dorp, daar mogen wij achteraf blij op terugkijken. Dank aan de organisatoren en initiatiefnemers voor dit fanatastisch evenement. Hier gaan wij nog lang met veel fijne herinneringen aan terugdenken.


Praktisch

Vertrek
10u
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
De bergvrienden
Meer weten?
Prijs
€ 1,50
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten