Ledenfeest

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 16 maart 2018 19u00 - 22u59
goor - ENGSBERGSEWEG 107, 3980 TESSENDERLO

Verslag

Even goed kijken en tellen, en dan pas de tafels schikken. Wat plaats voorzien voor de receptietafels en voor ons klein orkestje, met de daarbij horende ruimte voor enkele danspasjes. Dat hoort erbij als het Ledenfeest alsmaar blijven groeien.
Tussen 18 u en 18.30 u wordt feestzaal ’t Goor gevuld met 110 enthousiaste leden met hun partners.
Ditmaal hadden wij enkele extra tafels voorzien, zodat iedereen bij zijn favorieten buren of vrienden kon plaatsnemen.
Traiteur Gervan zorgde, na enkele receptiehapjes en een aperitief , voor een heerlijke diner: zalm “Belle-vue”, minestronesoep, krokante kalkoenbiefstuk met rode wijnsaus en voorjaarkrans, om te eindigen met warme peertjes en chocoladesaus.
Dan tijd voor een optreden van voorzitter Norbert en Willy. Norbert schetste in een notendop het programma van volgende maanden: het zal weer druk worden: voordracht “Voedsel weggooien”, petanque, bedevaart, happen en trappen en als klap op de vuurpijl de praatshow van Margriet Hermans: “Een tocht als vluchteling” op 28 maart 2018.
Willy toverde zoals gewoonlijk weer een “voor iedereen prijs”-tombola uit zijn hoed. Voor 2,5 euro kon je meedingen naar een busreis, waardebons, pralines en dergelijke meer.
En alsof dat niet genoeg was, gaf hij een nog een voorstelling van onze volgende ledenreis naar Mechelen en Dendermonde.
Two men’s band zorgde weer met zachte en heerlijke muziek uit onze jeudjaren voor de muzikale omlijsting. Na het eten waagden er enkele dapperen zich op de dansvloer.
En samen genoten wij verder nog van een gezellige babbel, een Westmalle, koffie en andere lekkere dranken.
Als het feest op tijd begint , dan kan je ook op tijd stoppen, zodat wij even na middernacht klaar waren met de opkuis van de zaal. Ditmaal geen achtergebleven kledingstukken. En de achtergebleven winterjas van vorig jaar is niet terecht gekomen en hebben wij dan maar geschonken aan de St-Vincentiusvereniging van Tessenderlo. En die waren daar heel blij mee !

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Prijs
€ 22,00
volwassenen €22 kinderen (-12j) €16
Reservatie
Bij één van de bestuursleden of via overschrijving
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator