Ledenfeest

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 16 maart 2019 18u00 - 23u59
't Goor - ENGSBERGSEWEG 107, 3980 TESSENDERLO

Verslag

Wie denkt dat het  jaarlijkse ledenfeest met traiteur en orkestje voorbij gestreefd is, heeft het flink mis. Niets daarvan, 125 aanwezigen konden weer genieten van een heerlijke menu terwijl een twee-mansorkest iedereen  een beetje opvrolijkte. Jefke ‘do’ en Stafke ‘re’ , een accordeonist en een zingende drummer, zorgden voor live muziek aangevuld met verschillende animatieacts. Onder impuls van onze plaatselijke Marie-Josee deden de aanwezigen stevig mee met als hoogtepunt “Mister van de steen met zijn derde been”. Als afsluiter van Jef en Stafke kregen wij nog een optreden van “het zangkoor van de Landelijke gilde” met een stevige meezinger.
En dan was het tijd voor een “eerbetoon aan Mil Meeus” die zich decennia lang heeft  ingezet voor het Engsbergse verenigingsleven. Van geëngageerde jeugdleider bij KAJ , voorzitter van KWB, tot bestuurslid van Landelijke gilde, je moet  het maar doen. Daar mag je dan nog  dienstbetoon en een politieke carrière van meer dan 50 jaar bijtellen en dan kun je een beeld vormen van wat Mil voor Engsbergen heeft  betekend. Als dank voor zijn inzet kreeg Mil een, door de voorzitter van de Boerenbond, ondertekende oorkonde en een passend geschenk en werd zijn echtgenote Annie in de bloemen gezet.
Eerst nog onze  traditionele  tombola ‘altijd prijs’ en dan konden de dames en een enkele heer hun benen uitstrekken onder de tonen van Line-dance muziek.
Nog wat napraten bij een glaasje wijn, biertje of koffie en tegen middernacht liep dit ledenfeest ten einde. Gezellig en  lekker, zoals een ledenfeest moet zijn en misschien zo al honderd jaar verloopt. Dus, tot volgend jaar !

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Jefke do & Stafke re
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Prijs
€ 22,00
Kinderen tot 12 jaar 16€
Reservatie
Bij de bestuursleden
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten