petanquetornooi

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 23 juni 2019 13u00 - 19u00
Voetbalterreinen Penarol Engsbergen - LINDENSTRAAT , 3980 TESSENDERLO

Verslag

Voor de negende keer richtte de Landelijke Gilde Engsbergen het jaarlijks tornooi in op de terreinen van thessport, het vroegere Penarol en dit in samenwerking met de petanqueclub Teekbroek en een paar vaste pionnen van de petanquers die wekelijks een balletje gooien op Heiveld . Zaterdag waren deze mensen al druk bezig geweest om maar liefst 30 terreinen aan te maken, klaar voor de start.

Ook dit jaar werd het een succesvol tornooi. De 'te' stralende zon was dit jaar wel de oorzaak dat enkele ploegen die ingeschreven waren niet kwamen opdagen, maar toch konden wij rekenen op maar liefst 26 ploegen van 3 personen die de hitte trotseerden. Na een kleine hapering met het computersysteem konden we van start gaan met de eerste van de vier games. Met complete concentratie werden de eerste ballen gegooid en op verschillende terreinen was de spanning te snijden. Na iedere ronde werd er een kleine drankpauze voorzien en konden de spelers even genieten van wat schaduw, een drankje, een broodje of een lekker stuk taart.

De organisatoren mochten ook rekenen op heel wat kijklustigen en vaak hoorde je “ Dit zou ik ook wel eens willen proberen”.
Wel hiervoor krijg je wekelijks op dinsdag en donderdag vanaf 19.00 uur de mogelijkheid op het pleintje aan het scoutslokaal .Het is gratis en ballen kunnen ter beschikking gesteld worden.

Na de vierde ronde werden Jaron Alen, Omer Alen en Danny Sterkendries van KPC TIENEN  


Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Petanqueclub Teekbroek
Prijs
€ 12,00
€12 per deelnemende ploeg
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

013/530 096 of 0476/971 067 Willy Willems

Meer activiteiten