Allerheiligen ontvangst

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 1 november 2019 15u00 - 19u00
't Goor - ENGSBERGSEWEG 107, 3980 TESSENDERLO

Verslag

Naar jaarlijkse traditie verwelkomde de Landelijke Gilde van Engsbergen ook dit jaar alle inwoners van Engsbergen, uitwijkelingen en hun familie in het buurthuis ’t Goor na bezoek aan het kerkhof. De naaste familieleden van Engsbergenaren, die het voorbije jaar overleden waren, kregen zelfs een aparte uitnodiging.
Een van onze leden, Marcel Engelen, zorgde  weer voor een mooie fotoprojectie, met bijhorende sfeermuziek, van de herdenkingsprentjes van de overledenen van het voorbije jaar. Drank, koffie, broodjes en taart zorgden voor wat meer gezelligheid, een deugddoende babbel en was voor heel wat aanwezigen de geschikte gelegenheid om opnieuw kennis te maken met vroegere dorpsgenoten.
Na een lichte terugval van vorig jaar, was onze zaal weer goed gevuld en vonden broodjes en taart snel en gretig een weg naar de vele aanwezigen. Het blijft fijn om te zien hoe Engsbergenaren en uitwijkelingen elkaar terugvinden en niettegenstaande verdriet en gemis er een gezellige en deugddoende namiddag van maken. Dit is voor de Landelijke gilde meer dan voldoende om volgend jaar terug deze bijeenkomst te  organiseren.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Prijs
€ 1,70
Koffietafel aangeboden aan democratische prijzen.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

013/55.31.34 Norbert van den Hove

Meer activiteiten