Nostalgique (aanbod voor senioren)

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • dinsdag 13 oktober 2020 16u00 - 19u00
GCOC Oosterhof - DOKTER VANDERHOEYDONCKSTRAAT 56, 3560 LUMMEN
Nostalgique dompelt je onder in de nostalgie van de jaren ?50-?60-?70-?80-?90 en brengt je graag in de sfeer van de cafés waar vroeger als middelpunt de jukebox te vinden was. In hun uniek concept moedigen ze iedereen aan om een plaatje aan te vragen in hun ?Live Jukebox?.
Bij de aanvraag wordt ook vermeld: van wie, voor wie en waarvoor. Dit bevordert de sfeer: soms ontroerend, soms motiverend, soms ondersteunend, steeds met een ludieke knipoog.
Nostalgique heeft een aanbod van meer dan 280 klassevolle songs uit de jaren 1950 tot 1999. Elk optreden is anders, en op maat van het publiek. Van Will Tura tot Neil Young, van The Beatles tot Gilbert Becaud, enz. Bij de live muziek, brengen ze een fotoprojectie uit de tijd van de songs, zodat je niet alleen muzikaal, maar ook visueel verwend wordt. De songteksten worden geprojecteerd, zodat het publiek in karaoke-stijl met volle teugen kan meezingen, of even solo in de spotlight kan staan.

Om de ambiance helemaal compleet te maken beginnen we iets later dan normaal, nl. om 16 uur. We voorzien voor iedere deelnemer een glaasje wijn, pils of iets fris naar keuze, twee broodjes en koffie à volonté.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Nostalgique
Voor wie
Senioren
Prijs
€ 9,00
Inclusief glaasje wijn, pils of frisdrank, twee broodjes en koffie à volonté.
Reservatie
stijn.de.cock@landelijkegilden.be
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator