Gelukkig in 60 minuten - GEANNULEERD

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • dinsdag 17 november 2020 14u00 - 16u30
Ontmoetingscentrum Rapertingen - LUIKERSTEENWEG 395, 3500 HASSELT
Geluk verkoopt. Er worden boeken vol over geschreven en elk tijdschrift dat je openslaat toont je de weg naar een gelukkig leven. Of dat beweert men althans. Maar ook in reclamespots wil men je laten geloven dat het geluk voor het oprapen ligt. Wanneer je een doos pralines koopt, koop je niet zomaar chocolade, maar een ?box of happiness?. Toch? Maar is dat wel waar?
Exotische reizen, bucketlist afwerken, een snelle wagen en de laatste nieuwe gsm. Overal worden we bestookt met reclames die ons de weg wijzen naar meer geluk. Maar dat geluk lijkt ver weg en is altijd meer dan wat we al hebben. Zoeken we het te ver? Of ligt het toch dichterbij dan we denken? Waarom word ik toch niet gelukkiger met steeds meer? Misschien heeft geluk wel te maken met de manier waarop we naar de werkelijkheid kijken.
In 60 minuten reiken we je een bril aan om anders naar de wereld te kijken en geven we je tools om die werkelijkheid te delen met elkaar. Het komt er bijvoorbeeld niet op aan om te zeggen : ‘wat doen we nog’, maar ‘kijk eens, dit is wat wij doen en waar wij voor staan.’

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Pastoraal vormingswerker Landelijke Gilden
Voor wie
Senioren
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Prijs
€ 8,00
Geannuleerd!
Reservatie
stijn.de.cock@landelijkegilden.be
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator