Fotozoektocht 'Op het randje van ...'

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van donderdag 1 juli tot vrijdag 20 augustus 2021 van 09u00 tot 20u00.
Engsbergen - ENGSBERGSEWEG z/nummer, 3980 TESSENDERLO
Onze fotozoektocht vertrekt in Engsbergen en loopt verder door naar Molenstede en Okselaar. De tocht bedraagt ongeveer 13 km en kan gedaan worden met de fiets of te voet ( desgewenst op te delen in verschillende etappes).

Blijven bewegen…. meer en meer !


Daarom doen wij er alles aan om, binnen de regels van de Corona-maatregelingen, onze jaarlijkse wandel-en/of fietsfotozoektocht weer te laten doorgaan. 

Onze fotozoektocht vertrekt in Engsbergen en loopt verder door naar Molenstede en Okselaar. De tocht bedraagt ongeveer 13 km en kan gedaan worden met de fiets of te voet ( desgewenst op te delen in verschillende etappes). Wij streven ernaar om de tocht voor iedereen toegankelijk te maken, de vragen zijn allemaal op te lossen door goed te kijken.

De winnaars zullen beloond worden met geldprijzen en enkele waardebonnen waarmee wij onze plaatselijke handelaars willen ondersteunen.

Om deel te nemen, sturen jullie een e-mail naar ludo.camps@hotmail.com om het deelnameformulier aan te vragen. Leden Landelijke gilde storten 2 euro en niet-leden 4 euro op rekening BE24 8508 6801 8238 van Landelijke gilde Engsbergen. Wij sturen dan het formulier digitaal terug, waarmee je aan de slag kunt gaan. Mensen die over geen e-mailadres beschikken, kunnen een deelnameformulier bekomen in het Bosmuseum in Gerhagen -Tessenderlo.

De wedstrijd begint op 01 juli om 9 uur en eindigt op 20 augustus 2021 om 20 uur.

Indien de Corona-voorschriften het toelaten , zullen wij op zaterdag 28 augustus 2021 in het ontmoetingscentrum ’t Goor de uitreiking van de fotozoektocht organiseren. In het andere geval zullen wij een nieuwe datum vastleggen zodra dat toegelaten is.

Blijf goed zorgen voor jezelf en elkaar.
Met vriendelijke groeten.
Bestuur Landelijke Gilde Engsbergen.

Praktisch

Vertrek
NVT
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Prijs
€ 2,00
€2 voor leden Landelijke gilde €4 voor niet leden
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten