Kermispetanque Engsbergen

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 18 juni 2023 12u00 - 19u00
Voetbalterreinen Penarol Engsbergen - LINDENSTRAAT , 3980 TESSENDERLO

Verslag

Zondag 18 juni 2023, Engsbergen kermis met traditioneel het petanquetornooi van Landelijke gilden Engsbergen, het 11de op rij.
Met steun van de gemeente Tessenderlo en van petanqueclub Teekbroek van Testelt werden de kantine en parking van het vroegere sportcomplex Penarol omgetoverd tot een toplocatie voor petanquers. Niet minder dan 26 ploegen namen deel. Tel daar nog wat toevallige bezoekers en sympathisanten bij, zodat we toch aan een totaal van een 130 aanwezigen kwamen. Heel sportieve deelnemers, geen strubbelingen onderling, slechts enkele tussenkomsten van scheidsrechter Mia voor het bepalen van de winnende bal want soms waren de ballen zo goed geworpen dat het verschil niet met het blote oog te zien was.
Prachtig petanqueweer, de perfecte temperatuur en af en toe een deugddoend mals regenbuitje. Ook administratief verliep alles feilloos. Prijsuitreiking super met afvaardiging van Tessenderlo, burgemeester Karolien en schepen Guido, altijd wel een extraatje voor de deelnemers die zich daardoor "belangrijk" voelen.
In één woord: een TOPTORNOOI.
Het is mooi als je op afstand dit kunt bekijken en zeggen: wauh, wat een ploeg geëngageerde mensen, wat een werkijver.
Neen, ons verenigingsleven is nog niet dood, verre van.
Dankjewel bestuur en partners van Landelijke gilde, gemeentebestuur van Tessenderlo met zijn super gemotiveerd werkvolk, dankjewel Teekbroekers voor jullie expertise en tomeloze inzet. Tot volgend jaar.
Ludo Camps
Landelijke gilden Engsbergen.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Meer weten?
Prijs
€ 12,00
Inschrijven per ploeg
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator