Fotozoektocht 2020

We mogen uit ons kot! Nog niet alles is toegestaan, buiten bewegen in beperkte groep mag weer. Daarom hebben wij ook dit jaar een mooie fotozoektocht voor u klaarstaan. Ontdek het mooie Engsbergen.

wandelen - fietsen - zoeken - mooie omgeving

Engsbergen, 16 juni 2020.

 

 

 

Beste leden Landelijke gilde Engsbergen

Beste inwoners van Tessenderlo en omstreken,

 

Onze werking valt niet stil niettegenstaande deze ongewone en angstaanjagende tijd.

“Blijf in uw kot” heeft een andere invulling gekregen. Gelukkig maar, afstand bewaren buiten onze familie en “bubbel” blijft essentieel,, maar wij mogen toch al in groepjes naar buiten komen.

Blijven bewegen…. meer en meer !

 

Daarom doen wij er alles aan om, binnen de regels van de Corona-maatregelingen, onze jaarlijkse wandel-en/of fietsfotozoektocht weer te laten doorgaan.

Wij nodigen iedereen uit, leden en niet-leden, Engsbergenaars en niet-inwoners, jong en oud, om deel te nemen aan onze fotozoektocht in het mooie Engsbergen. Onze oud-voorzitter Albert Verheyen heeft weer een leuke zoektocht in elkaar gestoken en de winnaars zullen beloond worden met enkele waardebonnen waarmee wij onze plaatselijke handelaars willen ondersteunen.

Om deel te nemen , sturen jullie een e-mail naar Ludo.camps@hotmail.com om het deelnameformulier aan te vragen en storten leden 2 euro en niet-leden 4 euro op rekening BE24 8508 6801 8238 van Landelijke gilde Engsbergen. Wij sturen dan het formulier digitaal terug, waarmee je aan de slag kunt gaan.  Mensen die over geen e-mailadres beschikken doen een telefoon naar 0475/405977 van Ludo Camps en krijgen dan aan huis een formulier afgeleverd tegen gepaste betaling. Zo herleiden wij het fysiek contact tot een minimum.

De wedstrijd begint op 01 juli en eindigt op 20 augustus 2020.

Indien de Corona-voorschriften het toelaten , zullen wij op zaterdag 29 augustus 2020 in het ontmoetingscentrum ’t Goor de uitreiking van de fotozoektocht organiseren. In het andere geval zullen wij een nieuwe datum vastleggen zodra dat toegelaten is.

Blijven bewegen…. dat mogen wij gelukkig nog wel doen. Dus laat maar een seintje en jullie kunnen aan de slag.

Blijf goed zorgen voor jezelf en elkaar.

 

 

Met vriendelijke groeten.

Bestuur Landelijke  Gilde Engsbergen.

 

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Wandelen en fietsen

Wie nog meer wil bewegen kan een kijkje nemen op volgende pagina's - streekzoektocht.be - defietsop.be - landelijkegilden.be/tochten

Op zoek naar jou!

Neen, wij zijn niet op zoek naar nog meer verloren gewaande voorwerpen. Wij zijn op zoek naar jou! Heb jij zin om een beetje van je vrije tijd te spenderen aan het verbinden van mensen. Dan ben je bij Landelijke gilde Engsbergen op het juiste adres.