Bowling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • woensdag 2 november 2016 19u00 - 22u00
't Goor - ENGSBERGSEWEG 214, 3980 TESSENDERLO

Verslag

“Het deelnemersveld was gevarieerd: 1 jeugdige, vrouwelijke deelneemster redde zowel de eer van het “zwakke geslacht” als van de jeugd. De overige deelnemers waren van gemiddelde leeftijd en ook een paar “oudjes”. Er waren ook 3 vrouwelijke “supporters” aanwezig.
We hadden afgesproken om 19u aan ’t Goor. Iedereen was stipt op tijd zodat we onmiddellijk konden vertrekken. In het donker verloren de auto’s elkaars spoor maar gelukkig kenden alle chauffeurs de weg zodat we toch tijdig in Beringen aan de bowlingzaal arriveerden. Inschrijven, schoenen en een bal uitkiezen en dan konden we starten. Door het twijfelachtig “mooie?” geschrift van Albert werd Jos wel omgedoopt tot Fons en van Daniël hebben ze zelfs een dame gemaakt: Nadia…..
In de eerste spelletjes verliep het nog met horten en stoten; voor de ene verliep het al beter dan voor de ander. Er werd zelfs een “strike” gegooid in het eerste spel maar diverse ballen belandden ook in de goot! Er moest duidelijk leergeld betaald worden. De sfeer was goed en vanaf het tweede spel ging het beter en beter: er werden diverse “strikes” en “pares” gegooid!
Alhoewel sommigen de juiste “schwung” nog niet gevonden hadden, bleef de goede sfeer er in. En besloten we nog een derde spel te doen. In dit laatste spel steeg het aantal punten van iedereen behalve bij één “oudje” dat duidelijk vermoeid werd; hij pleitte dan ook voor een rustiger aanpak in de toekomst. Het bleek ook dat het ”zwakke geslacht” heel goed haar mannetje kon staan!
Na overleg werd besloten elke eerste woensdag tegen 7u15 terug te komen, voorlopig naar Beringen. We zullen dan zien hoe het deelnemersveld evolueert. Opnieuw samenkomen aan ’t Goor om met een paar auto’s te rijden.”
Besluit:
- Geslaagde avond voor de deelnemers maar te weinig in aantal..
- Te weinig jeugd en het zwakke geslacht: meer promotie doen. Hoe?
- Zoals afgesproken hebben de deelnemers vermindering gekregen: 1 € per spel; 3 in totaal.

Programma

19.00 - 22.00
Bowling

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Engsbergen
Meer weten?
Prijs
€ 3,00
Reservatie
Willems Willy 013.530096 willy.willems4@telenet.be Verheyen Albert 013.665879 albert.verheyen@telenet.be
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten